Prenova kopalnic in zaključna dela v gradbeništvu Aljoša Berglez s.p.

MontGroup.si

Storitve

Polaganje keramike, Goriška Brda V našem podjetju smo poleg izvajanja vseh zaključnih gradbenih del specializirani tudi za celovite prenove in sanacije vseh vrst bivalnih in poslovnih prostorov.

Osredotočeni smo na vrhunsko izvedeno delo in upoštevanje vseh Vaših želja. Naši strokovnjaki bodo Vaše prostore prenovili hitro in ugodno, obenem pa zagotavljamo visoko kvaliteto storitev.

Izdelava kopalnice, Preserje Poleg svetovanja, kako združiti lep videz z uporabnostjo in izkoriščenostjo prostora, lahko poskrbimo še za izbiro in nakup opreme, ki bo zadovoljila vse Vaše potrebe in želje.

Posebej bogate izkušnje imamo na področju prenove kopalnic, kjer poskrbimo za lep videz, funkcionalno razporeditev, dobro osvetljavo in kvalitetno vodovodno napeljavo.

Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo kopalnica narejena po Vaši meri. Osredotočamo se na uporabo kvalitetnih in energetsko učinkovitih materialov, dobrih napeljav in boljše uporabe osvetlitve. Uporabljamo le najkvalitetnejše materiale, ki Vašemu domu dajo trajno nov videz.